Mitt CV – personliga brev

Hej!

Mitt namn är Martin, jag är född 1975, jag har tre barn, bor i Kungsbacka och älskar att elda. Vår altan på 65 kvadratmeter av tryckimpregnerat trä gick upp i rök när den skulle bytas ut. Jag och mina döttrar har vid flera tillfällen eldat sminkdockor och smågubbar av modell actionman. Min kanske största bedrift är ändå när vårt stora piano stod i lågor. Glatt påhejjande och med en bira i handen fanns grannskapet på plats för att beskåda galenskaperna.

Jag tar gärna ett glas vin till maten, men ofta blir det fler en bara ett… 🙂

På Julen har jag flest jullampor i hela Kungsbacka. Hela 35.000st!! Eventuellt har vi flest jullampor i Halland, men jag är osäker på fakta.

Jag tränar varje dag och dricker massor av Gainomax.

Jag är totalt outbildad men kan multiplikationstabellen helt utantill och har även körkort. Det faktum att jag entreprenör ut i fingerspetsarna brukar skrämma de flesta arbetsgivare. Att jag drivit upp två bolag med över 20 anställda, lyckats med bedriften att samla ihop 8msek i riskkapital, suttit i flera styrelser och hjälper andra företag med försäljning och kommunikation brukar sällan väga särskilt tungt eftersom jag är totalt outbildad. Jag behärskar Photoshop, Excel, WordPress, .php, html, xml, har goda erfarenheter från stora upphandlingar, har arbetat med direktförsäljning och långa säljprocesser, jag har dokumenterad framgång i socialmedia strategi, har med framgång varit ledare för säljorganisationer och jag kan troligen mer om företagsekonomi än de flesta civilekonomer….men jag är totalt outbildad.

Jag kan sälja vad som helst till vem som helst så länge jag tror på produkten. Vissa kallar mig manipulativ, men själv ser jag mig bara som en bra säljare, förhandlare och ledare.

 

Bästa hälsningar

Martin Guldbrandsen
http://guldbrandsen.se

linkedin