Jag söker en partner

En business partner?!

Jag har lovat mig själv att aldrig mer  driva ett bolag helt själv. Att vara själv kan förvisso ha sina fördelar, men det finns desto fler fördelar att vara flera. Det är dessutom ganska ensamt och tråkigt. Man behöver någon att bolla med, någon som säger NEJ, någon som säger JA, någon att fira med och någon att hantera motgångarna tillsammans med.

En partner söker man sällan i sin innersta krets, ej heller vill man ha någon som bara säger ja eller bara håller med. Man söker en jämlike, men ändå inte… Jag har sedan i våras sökt en partner och vid flera tillfällen har det försökts men det är så mycket som skall fungera. En affärsidé blir sällan så mycket mer än bara en idé. Oftast därför att man saknar någon att bolla med och dessutom är det tungt att rulla igång helt själv. Visst finns det ett antal företag som erbjuder dessa tjänster och som tillhandahåller humankapital som man så gärna kallar det. Sorry men detta är ingen tjänst man kan köpa.

Nu har jag sonderat mina nätverk och nog finns där många intressanta personer, men det finns en faktor som heter tid som är en viktig liten detalj i sammanhanget som tyvärr många av mina kontakter har ont om. Nu tänkte jag lägga en blänkare här på Linkedin för att se om det kan leda till ett framtida kompanjonskap.

Jag sitter på ett 2-3 klara koncept (som säkert kan justeras lite) varav två är helt klara att sjösättas och ett redan genomgått ”proof of concept” med framgång. Ett inom turismen, ett inom reseindustrin och ett inom e-handel. Kanske kan vi hitta ett fjärde tillsammans…

Har du tid över, har du koll på digitala medier, har du lite känsla för marknadsföring och är du beredd att satsa på något nytt? Hör av dig till mig så tar vi ett snack… vem vet vad som händer. Jag vill understryka att detta INTE handlar om kapitalanskaffning på något sätt.

Om man inte vågar får man inte veta…. Jag söker en partner 🙂 Hör av dig till mig