Mitt 2019

Den här tiden på året ger alltid upphov till reflektion och återblick. Hur blev 2019? Har jag förvaltat min tid tillfredställande? Något särskilt som jag är extra nöjd med eller synnerligen besviken över? 2019 har varit så övermaxat med händelser både fantastiska och katastrofala. Det har varit framgångar och nederlag. Hopp och förtvivlan… 

2019 bestod av 23 stygn, 6 brutna revben, 3 spruckna ryggkotor och en hjärnskakning. Vid inte mindre än 3 olika tillfällen. Eländigt, men det har också givit upphov till nya möjligheter, ny vänskap och en ny insikt om den svenska sjukvården… Jag har fått lära mig att en spruta morfin botar precis vad som helst!

Vi har flyttat! Till en början visste vi inte vart men slutet gott och vi bytte upp oss ifrån en villa till ett Herresäte 🙂 En epok går i graven! Tölö och Tröskvägen hör nu till det förflutna. Så roligt vi har haft! Barnen har vuxit upp, dagis, närhet till Hedeskolan, alla barnens kompisar som knackar på i tid och otid (numera plingar det bara i telefonerna), våra vänner, våra grannar och alla dessa fester! Till en början bara en tanke som snabbt viftades bort; Tröskvägen är ju vårt hem, här är ju så fantastiskt. Men vänta lite nu…Wilma jobbar och har egen bil, Klara hänger mest i Åsa och har lämnat Hedeskolan, våra fantastiska fester är ett minne blott…men så har vi lille Felix. Han har ju alla sina kompisar och skolan alldeles i närheten. Men men…livet är inte alltid rättvist efter en snabb omröstning kunde vi konstatera 1 mot 4 och sedan gick flyttlasset. Nu alla supernöjda, även Felix! TACK TRÖSKIS FÖR 16 UNDERBARA ÅR! Nu skapar vi en ny historia på en annan plats.

Det är omöjligt att recensera 2019 utan att sätta BambaBar i fokus. Vi ville skapa ett hak under en sommar, såpass bra att man om fem till tio år fortfarande pratar om det… Jag tror vi lyckades med det 😉 Varför blev det så bra? Vi älskade det! Älskar man sitt jobb blir det bra. Vi hade en målsättning om en kul sommar och jävlar vad kul det blev. Inte bara vi älskade det, personalen älskade det, gästerna älskade det, pensionärerna älskade det, barnen älskade det. Tyvärr fick sagan ett olyckligt slut. Fortfarande kan vi inte förstå vem eller vad eller kanske vilka som kontinuerligt anmälde verksamheten till Miljö och Hälsa, till polisen, till Skatteverket… Varför?! Men det goda överväger trots allt det dåliga 😀 TACK BAMBABAR FÖR 4 UNDERBARA MÅNADER! Vi kommer igen…

Snart är det 2020, ett nytt decennium. Jag har som vanligt inte den blekaste om vad jag skall hitta på nästa år. Kanske blir jag hästskötare, banktjänsteman, busschaufför eller kanske krögare i Kungsbacka. Den som lever får se. Outside the comfort zone is where the magic happens.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!